Rock Convention – A Hard Day’s Night, 24.11.2017, 19.00

24-11

Гурт REACTOR має особливий статус на вінницькій рок-сцені. Тридцять років творчості, майже десяток випущених дисків і величезна кількість концертів зробили назва команди синонімом важкого року у місті. Для всіх небайдужих до цього музичного напрямку кожен концерт REACTOR стає відмінним приводом зустрітися з друзями і однодумцями. 24-го листопада гурт в черговий раз порадує своїм потужним металом, в якому знайдеться місце не тільки пісням з останніх альбомів REACTOR, але і ранній творчості команди.

Калинівська команда DECORUM, ім’я якої на слуху любителів фолк-року вже теж кілька десятиліть, виступає в Вінниці нечасто, але кожен їхній виступ надовго залишається в пам’яті любителів якісної і оригінальної музики. Останнім часом DECORUM активізували свою діяльність, і на концерті 24-го листопада представлять оновлену програму, з якою більшість вінницьких любителів року ще незнайома.

ELEONOR – порівняно молодий вінницький гурт, який, тим не менш, вже відіграв кілька концертів, на яких запам’ятався своєю інтерпретацією класики світової рок-музики. 24-го листопада у шанувальників року з’являється ще один шанс почути ці безсмертні рок-бойовики.

24-го листопада концертом “Rock Convention – A Hard Day’s Night” Вінницький міський рок-клуб у співпраці з соціально культурним волонтерським центром Блокпост Підкова починає серію рок-концертів за участю як вінницьких рок-команд, так і гостей з інших міст України. Дані концерти пройдуть за підтримки журналу Terroraiser і рекорд-лейблу Nocturnus Records, а це значить, що крім музики і дружнього спілкування, відвідувачів чекають ще й особливі сюрпризи.

Зустріч у ВК – https://vk.com/rock_convention

Зустріч у ФБ – https://www.facebook.com/events/1398743153576035/

Комментирование и размещение ссылок запрещено.