Nocturnus Rockfest

17-го березня 2017-го року в вінницькому міському палаці мистецтв “Зоря” чотири українські метал-гурти зустрінуться разом, щоб подарувати велике рок-шоу, якого давно не бачило місто. Усі ці гурти нещодавно випустили нові платівки на лейблі Nocturnus Records, який і став організатором цього фестивалю.

REACTOR  – один з перших метал-гуртів на території України, який і сьогодні грає надважку музику, при цьому регулярно виступає і записує нові платівки. Останній на сьогоднішній час альбом групи “The Funnel” традиційно зібрав позитивні відгуки від критиків, взяти хоча б авторитетний німецький ресурс “Voices From The Darkside” – http://www.voicesfromthedarkside.de/Albums-EPs-Demos/R/REACTOR–11404.html На концерті 17-го березня REACTOR зіграють як нові треки, так і пісні з ранніх альбомів команди.

Гурт з Києва POMSTA у минулому 2017-му році дебютував своїм першим CD “Wild Lands”, хоча до цього команда вже мала досить вболівальників дякуючи багатьом виступам, у тому числі з такими відомими на весь світ формаціями як Tiamat, Helltrain і Memorian. Виступи POMSTA – це завжди маса позитивної енергії, у чому можна переконатися на цьому відео https://www.youtube.com/watch?v=leatzPziy7Y

Хоча дебютний повноформатний альбом київської команди EXACT DIVISION був виданий лише у минулому році, цей гурт має давню історію. Перші репетиції команди пройшли ще в далекому 1992-му році, і тоді гурт називався EXILE. Але доля розпорядилася так, що лише з 2012-го року гурт, вже під назвою EXACT DIVISION, став на професійні рейки, почав активно виступати і записувати свої твори. Спочатку група записала і видала ЕР “Dirt Jumper”, а в минулому році і дебютний лонг-плей “Be Fair If You Can”. В підтримку цього альбому EXACT DIVISION відіграв багато концертів, у тому числі на таких престижних фестивалях як  Black Sea Metal Festival, Carpathian Alliance Metal Festival в Україні та Rockstadt Extreme Metal Festival в Румунії. Виступи на цих фестивалях стали базою для відеокліпу, який ви можете побачити тут –  https://www.youtube.com/watch?v=u3P2s-vzO34 , і переконатися, що thrash metal гуртів такого рівня давно не було на концертних майданчиках Вінниці.

TIME SHADOW з Вінниці – це останнє придбання Nocturnus Records. Цей гурт, якій без сумніву є одним з найяскравіших представників українського power metal, в минулому році записав альбом “A World Beyond”, який в CD форматі і буде презентовано на концерті 17-го березня. Очікуйте не тільки потужну і мелодійну музику, але і цікаве шоу у дусі світових лідерів стилю.

Nocturnus Rockfest – це можливість побачити рок-шоу таким яке воно повинно бути – на великій сцені з якісним звуком та професійним світлом. На фестивалі можна буде придбати диски і атрибутику як учасників концерту, так і інших українських та іноземних рок-виконавців.

Вартість квитків: 100 грн. – предпродаж; 120 грн. – в день фестивалю.

Купити квитки: afisha.vn.ua и bilet.vn.ua

Каси у Вінниці:

Магазин “Моби Дик” (вул. М.Кошки, 7а)
Каса в театрі ім. Садовського (вул. Театральна, 13)
Каса в Обласної філармонії (Хмельницке шосе, 7)
Каса в ТЦ «Петроцентр» (пр-т Коцюбинського, 70)
Каса в ТСК «Магигранд» (пр-т Юності, 43а)
Каса в Будинку офицерів
Каса в Универмазі

Nocturnus Rockfest в ФБ

Nocturnus Rockfest в ВК

Спеціальна пропозиція для VIPів – квиток з чотирма дисками гуртів, що приймають участь у Nocturnus Rockfest:

REACTOR “The Funnel”

EXACT DIVISION “Be Fair If You Can”

POMSTA “Wild Lands”

TIME SHADOW “A World Beyond”

Вартість VIP-квитка – 300 грн.

Заказ VIP-квитків ексклюзивно через e-mail: terroraiser@ukr.net

Комментирование и размещение ссылок запрещено.