ROCK CONVENTION

АФИША26-04

ROCK CONVENTION знову збирає шанувальників важкої і не дуже важкої рок-музики. 26 квітня 2019 року на сцену “Блок-поста Підкова” вийдуть три молоді, але такі, що вже встигли себе зарекомендувати вінницькі гурти – ШУМ ОСТАННЬОГО ВІТРУ, NECROPHAG, ALLOFFDREAM… З моменту останніх виступів цих команд пройшло вже достатньо часу, щоб вони підготували нові композиції, які приємно здивують як уболівальників цих команд, так і рок-фанів, які раніше були не знайомі з їх творчістю.

Спеціальні гості ROCK CONVENTION – київський гурт SEAEYE, яка проводить свій всеукраїнський тур “Dive Through Ukraine”. Після випуску їх альбому на лейблі Mazzar records, гурт отримав масу позитивних відгуків. SEAEYE виступають не дуже часто навіть у себе в місті, так що побачити їх в Вінниці – хороший шанс ознайомитися з їх небанальною музикою, створеної під впливом таких виконавців як ANATHEMA, THE CHAMELEONS, SLOWDIVE, ALCEST, SIGUR ROS …

Як завжди, попередній продаж квитків здійснюється в культовому рок-шопі Вінниці “Мобі Дік” (вул.. М.Кошки, 7А) за ціною в 100,00 грн. Квитки можна буде придбати і безпосередньо перед початком концерту, але вже по 150,00 грн.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.