ROCK CONVENTION

Чергова сесія ROCK CONVENTION збере 5 рок-команд, які представляють різні напрямки рок-музики. Ознайомитися з творчістю цих груп можна буде 6 березня в 18.30 в МПМ Зоря, а поки представимо їх.

NECROPHAG. Вже відома за виступами на попередніх Rock Convention група віддає перевагу не дуже сучасному, але завжди чадному thrash metal. Нещодавно група розширила свій склад, композиції зазвучали щільніше і могутніше, і металісти, які віддають перевагу олдскулу, гідно оцінять прогрес музикантів.

ШУМ ОСТАННЬОГО ВІТРУ. Ця група давно не радувала вінничан своїми запальними та емоційними виступами. Прийшов час знову показати вінницьким любителям модерн-металу все краще, що є в арсеналі групи.

ANTARES. Ця група створена ветеранами вінницького рок-руху, і вони віддають належне класичним зразкам хард-н-хеві. Високий професіоналізм і досвід справлять враження напевно на любителів року зі стажем.

UPDATED. Ця група була раніше відома як S.A.M., і запам’яталася за виступами на численних фестивалях, і участю в телепроектах “Рок-простір” та “Максі-ТВ”. Група серйозно оновила свій стиль, створивши симбіоз з грув, хардкору та треш-металу, який називають Groovecore.

АНТАКАРАНА. Поєднуючи атмосферність, піднесеність та експериментальність арт-року Із мінорністю та емоційністю металу, АНТАКАРАНА вже завоювала своїх шанувальників. Але тепер група заграла більш жорстко в порівняння з раннім матеріалом, і готова представити своє нове обличчя.

Попередній продаж квитків в рок-шопі Мобі Дік – 100,00 грн

У день концерту – 120,00 грн

Отже, 6 березня 2020 року, МПМ Зоря, 18:30

RСfest_JPG

Комментирование и размещение ссылок запрещено.