Макси-сингл KARABINER “We’ve Come With Peace”

KARABINER

2 лютого київський thrash-metal гурт KARABINER випустив свій другий реліз, новий макси-сингл “We’ve Come With Peace”, повністю присвячений тематиці жахів війни.

Однойменна композиція була написана під натхненням від фільму Стенлі Кубрика “Суцільнометалева Оболонка”; пісня містить ремінісценції до кінокартини як у своїй ліриці, так і у музичній структурі. В’єтнамська війна у цій пісні розглядається з двох перспектив: головного героя кінокартини, що переживає рокові та складні емоції, та з точки зору держави.

Порівняно з матеріалом EP “Speedact” 2021 року, гурт презентував довшу за хронометражем, складнішу за структурою та більш агресивну за настроєм композицію. Гурт додав елементи technical thrash metal до свого музичного стилю, тим самим урізноманітнив музичну палітру.

Друга пісня – англомовний кавер на пісню гурту “Мастер”, що також розкриває антивоєнну тематику, але на прикладі війни в Афганістані (1979-1989). Переклад тексту на англійську мову робили музиканти гурту.

Сингл записувався протягом грудня-січня 2021/2022 у домашній студії. За зведення та потужний саунд гурт дуже  вдячний звукорежисеру Ростиславу Малініну.

Посилання на реліз:

Spotify:

https://open.spotify.com/album/2wpucxhyy7w9v9ZPUfHvMm

Apple Music:

https://music.apple.com/us/album/weve-come-with-peace-single/1608648451

YouTube;

https://www.youtube.com/watch?v=Dm47MSe1dIo

Bandcamp:

https://karabiner.bandcamp.com/album/weve-come-with-peace

YouTube Music:

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ngh_R5yZNuxpswmAwVu8mKeWD8UFrWQ1k

Посилання на соцмережі гурту:

Facebook:

https://www.facebook.com/karabinerthrash

Instagram:

https://www.instagram.com/karabinerth

Bandcamp:

https://karabiner.bandcamp.com/

 

Gmail – karabinerthrash@gmail.com

Комментирование и размещение ссылок запрещено.