JackRebel презентували відео до “Moonshine Blues (Acoustic Version)”

JackRebel

17 лютого київський гурт JackRebel презентував кліп на акустичну версію пісні Moonshine Blues, яка ввійде бонус треком в новий альбом. Нагадаємо, що оригінальна версія побачила світ 2020 року у складі EP “Moonshine Brotherhood”, що був виданий на шведському лейблі Midgard Records.

Посилання на кліп: https://www.youtube.com/watch?v=rSY0FWDMr0Y

Основою для пісні стали постійні загравання з блюзом та нескінченна любов до спиртного. За словами музикантів, саме тут з”явилася можливість урізноманітнити звучання, використавши не перегружені гітари та губну гармошку. Це як своєрідна дань американському півдню з усіма його традиціями та цінностями.

Вперше ліричність в текстах гурту не перетинається з гіпертрофованою маскулінністю та вульгарністю. Натомість, звичайна залежність перетворює головоріза на меланхолійника, слабкість – на злість та безпорадність.

Зйомки відбувалися на фазенді одного з музикантів. «Незважаючи на погодні умови та мокрий осінній вечір, головною ідеєю кліпу було передати дух півдня іпоєднати його з приреченістю та безпорадністю. Тож ми розпалили декількаметрове вогнище, порозкидали з-півсотні автомобільної резини та принесли інший гаражний хаос на знімальну локацію. До того ж, ще й м‘яса посмажили та спустошили не одну пляшку міцного» – розповідають хлопці.

Запис та зведення відбувалися на студії Bulldog Sound за участі Володимира Приходька.

Над зйомками та монтажем працював Юрій Мінько, який вже відзняв для хлопців кліп на тему “Bastards’ Song”.

І, насамкінець, побажання від музикантів: переглядати цей кліп слід виключно з пляшкою «шляхетного», наодинці з власними проблемами.

Посилання на сторінки гурту:

https://allmylinks.com/jackrebel

Комментирование и размещение ссылок запрещено.