SСHEITAN випустили новий сингл “Lost In Time” присвячений народу України

Scheitan - Lost in Time - Single 2023

SСHEITAN, піонери шведського gothic/rock/black metal, повернулись з новим синглом та клiпом “Lost In Time”, який вийшов 03.03.2023 на всіх цифрових платформах та оголосили про пiдписання контракту з грецьким лейблом The Circle Music

“Lost In Time” – це перший трек SСHEITAN після випуску альбому Nemesis у 1999 році на Century Media Records. Після 24-річної перерви вони повернулись з новим синглом, ще глибше занурюючись у готичну атмосферу, яка була присутня в Nemesis.

Автор пісень, гітарист і вокаліст Pierre Tornkvist коментує нову пісню:

“Мені було дуже важко вирішити, що робити з цим треком. Спочатку я шукав нову назву проекту, але з часом я зрозумів, що цей трек має бути представлений під банером SСHEITAN, оскільки він був дуже близький музично до того, що було представлено на Nemesis, за винятком вокалу, який був останнім відсутнім пазлом. Раніше я ніколи не довіряв своєму природному голосу, але я працював над ним і думаю, що результат задовольняє.

Пісня присвячена народу України. Текст пісні я написав, коли російські танки увійшли в передмістя Києва. Я сам, будучи батьком, витратив багато часу на роздуми про те, щоб прийняти рішення залишити всіх і все, що ти любиш, заради вищої мети. Я думав про жертви, на які пішов президент Зеленський, тоді він, мабуть, був на 100% впевнений у смерті, але все ж він зробив вибір залишитися. Я також багато думав про всіх українських воїнів, які пішли на передову, залишивши своїх близьких на смерть. У тексті сказано: “Я відмовляюсь від того, чого бажав”, більшість людей хочуть просто бути з тими, кого вони люблять. Найвища жертва – це відмовитися від усього цього в обмін на свободу та безпеку інших людей.

Ми грали з HELLTRAIN в Києві в 2013 році, і до, і після концерту ми знайшли друзiв на все життя. Я ніколи не забуду теплоту і доброту українського народу; Я дуже сумніваюся, що колись у житті знову відчую такий концерт.”

Шоу HELLTRAIN на фестивалі під відкритим небом Рок’N’Січ було дуже добре задокументовано 10 камерами та отримало назву Death In Kyiv, враховуючи те, що зараз відбувається, це виглядає майже як пророцтво. Фестиваль заснував і проводить Oleg Skrypka – відомий український музикант і шоумен, лідер легендарного гурту Vopli Vidopliassova та засновник музичного видавництва Країна Мрій.

Нещодавно SСHEITAN підписали контракт з грецьким лейблом The Circle Music на випуск нового альбому у 2024 році.

“Я був дуже радий підписати контракт з The Circle Music, з нашого короткого контакту до підписання контракту я відчув, що у нас спільні погляди на музику, і я також думаю, що ми дуже добре працюватимемо разом для досягнення спільних цілей. The Circle Music задовольнив мої вимоги зі 100% точністю, і я з нетерпінням чекаю на початок спільної роботи.” – Pierre Tornkvist.

The Circle Music коментують: “Ми з гордістю оголошуємо про підписання контракту з SСHEITAN і дуже раді працювати разом, закладаючи основи для нового успішного маршруту.”

З моменту свого заснування в 1996 році, музиканти SСHEITAN пройшли шлях від блек-металу до готичного металу, додаючи елементи ембієнту для розвитку власного унікального стилю. Гурт випустив 3 студійні альбоми на Invasion Records та Century Media Records у другій половині 90-х.

linktr.ee/scheitan

swedishmusic.se/scheitan

scheitan.bandcamp.com

facebook.com/scheitanofficial

instagram.com/scheitanmusic

youtube.com/@scheitanofficial

Комментирование и размещение ссылок запрещено.