Як зробити замовлення

Ціни вказані без вартості поштових витрат на пересилання. Вартість поштових послуг додається до суми Вашого замовлення та залежить від обраного Вами способу доставки:

a) при доставці через транспортну компанію Нова Пошта (якщо у Вашому місті є представництво цієї компанії) – згідно з розцінками компанії Нова Пошта. Доставка оплачується під час отримання замовлення.

б) при доставці “Укрпоштою” післяплатою – 40,00 гривень незалежно від кількості замовленої продукції додається до загальної суми замовлення. Вартість поштових послуг та вартість самого замовлення оплачується при отриманні замовлення.

в) при доставці “Укрпоштою” на умовах передоплати – 30,00 гривень незалежно від кількості замовленої продукції, додається до загальної суми замовлення. Вартість поштових послуг та оплата за замовлену продукцію оплачуються одночасно.

Ці умови діють виключно на території України. Для громадян інших держав вартість поштових витрат розраховується за запитом в індивідуальному порядку.

Для того, щоб зробити замовлення, Вам необхідно надіслати список продукції, яку Ви хотіли б отримати, та вказати бажаний спосіб доставки за допомогою e-mail на адресу: terroraiser@ukr.net або вайбером чи за допомогою SMS на номер: + 38 (067) 915 26 38. Отримавши та обробивши замовлення, ми надішлемо Вам підтвердження про відправку якщо Ви хочете отримати замовлення післяплатою, або рахунок для оплати, якщо Ви віддасте перевагу отримати замовлення за передоплатою.

Передплата може бути можлива як за допомогою звичайного поштового переказу, так і за допомогою поповнення рахунку картки Приватбанку або за допомогою web-money чи PayPal. Реквізити для оплати будуть Вам надіслані після того, як Ви повідомите, яка з форм оплати буде Вам найбільш зручна.


Thanx: Kuplu-auto