NUCLEAR WINTER FEST

Афиша

“Nuclear Winter” – це не тільки класичний трек німецьких трешерів Sodom, а й справжній символ нинішньої суворої зими. Зими, пік якої припаде на 8-е лютого – саме тоді відбудеться фест “Nuclear Winter” (“Едрена Зима”!), в якому візьмуть участь гурти, які грають справжній важкий метал!

TIME SHADOW

TIME SHADOW 8-02-2019

REACTOR

Reactor 8-02-2019

HELL:ON

hellon

PRIPJAT

Pripjat 8-02-2019

Потужно стартувавши дебютним альбомом “A World Beyond”, TIME SHADOW регулярно гостюють на вітчизняних сценах, і вже запам’яталися своїм футуристичним іміджем та яскравим шоу. До Nuclear Winter фест TIME SHADOW приготують спеціальне дійство для великої сцени.

Ветерани українського металу REACTOR виступають не часто, але кожен їхній виступ – це концептуальне виверження звукового масиву про космос і тварюк, що населяють його. Не обійдеться і без класики, яку завжди вимагають фанати.

Найгастролююча команда України HELL: ON віддає перевагу тривалим гастролям за кордоном. Виступ на Nuclear Winter фест буде одним з небагатьох шансів за рік побачити цих музикантів, які стали вже  монстрами вітчизняної метал-сцени.

Представники німецького трешу PRIPJAT вперше виступлять в Україні, де представлять матеріал з двох своїх альбомів “Sons of Tschernobyl” і “Chain Reaction”. Гурт знаходиться на підйомі, про них пише преса як про висхідних зірок нового покоління німецького трешу, і, можливо, що незабаром їх статус виросте до тієї позначки, після якої побачити їх у справі можна буде лише на найбільших фестивалях на кшталт Вакена.

Квитки на Nuclear Winter фест у культовому рок-шопі Мобі Дік:

До 10.01.2019 – 120 грн.

До 08.02.2019 – 150 грн.

08.02.2019 – 200 грн.

VIP-квиток, до якого будут додані 3 CD (HELL:ON “Strong Enough”, REACTOR “Empty Shell” i TIME SHADOW “A World Beyond”) – 250 грн.

(заказ VIP-квитка ексклюзивно через nocturnus-records@ukr.net)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.