10.10.2019 м. Вiнниця – HYPNOS / FLESHGORE / REVOLT

afisha

Fiend Enterprises & Fleshgore Management за підтримки журналу Terroraiser в рамках Death From The East Eurotour 2019 представляють концерт за участю груп HYPNOS (Чехія), FLESHGORE (Україна, Київ) і REVOLT (Україна, Київ), який відбудеться 10 жовтня 2019 року в 19.00 у вінницькому міському палаці мистецтв “Зоря”.

HYPNOS – одна з найстаріших і найавторитетніших death metal груп Східної Європи. Створена в 1999 році після розпаду культової групи KRABATHOR двома учасниками останньої, HYPNOS випустили ряд альбомів, які стали класикою жанру. Об’їздивши з гастролями весь свiт, група нарешті добралася до України, і українські любителі екстремального металу отримали шанс побачити цю легендарну групу своїми очима.

FLESHGORE не без підстав вважаються найвідомішою українською death metal групою в світі завдяки численним гастролям по всій земній кулі. Група змогла дістатися зі своїми концертами навіть до Австралії, але в самій Україні виступає не часто. Перший і останній раз у Вінниці FLESHGORE виступали ще в 2005 році в рамках фестивалю Terroraiser, так що 10 жовтня – відмінний шанс переконатися у високій якості українського death metal.

REVOLT стабільно радують фанатів металу на столичних концертних майданчиках, але до цього дня ще не виступали у Вінниці. 10 жовтня відбудеться перший виступ REVOLT в нашому місті, і втрачати таку можливість не можна!

Концерти справжнього екстремального олдскульного металу сьогодні у Вінниці проходять не часто. 10 жовтня в МПМ “Зоря” буде можливість побачити дійсно групи єврокласу на великій сцені!

Попередній продаж квитків в рок-шопі “Мобі Дік”.

Ціна квитка:

до 1.10.2019 – 150 грн.

до 10.10. 2019 – 200 грн.

10.10.2019 – 250 грн.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.